skygge

Personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke opplysninger iSi AS samler inn om våre kunder og besøkende på våre nettsider. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra våre nettsider (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Daglig leder er behandlingsansvarlig for iSi AS sin håndtering av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på servere som driftes av vår leverandør (Hatteland Gruppen ved EMP Secure). Det er imidlertid kun iSi AS som har tilgang til dataene som er lagret på disse serverene og alle persondata lagres kryptert.

Nettstatistikk og informasjonskapsler

iSi AS samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på iSi.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics med innstillinger som maskerer din IP-adresse, slik at IP-adressen blir anonymisert før informasjonen lagres og bearbeides av Google.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Følgende informasjonskapsler brukes på isi.no:

  1. Vår server plasserer en informasjonskapsel (SessionID) på din datamaskin. Denne brukes i forbindelse med innsending av skjemaer, og slettes automatisk når du avslutter nettleseren.
  2. Google Analytics plasserer flere informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med __utm). Disse brukes får å kunne samle inn statistikk og har en varighet på inntil 2 år. Du kan lese mer på Google sine personvernregler, men iSi AS bruker ikke annonseringsfunksjonene.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Hos oss blir disse opplysningene anonymisert og kan ikke brukes til å identifisere den enkelte bruker.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss når vi publiserer ny informasjon. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. E-postadressen og evt. mobiltelefonnummer lagres i en egen database og deles ikke med andre.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. I tilfeller hvor behandling av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykke tilbake.

Brukere kan sende spørsmål til personvern@isi.no.

iSi AS

Strandgata 6, 6300 Åndalsnes
E-post:post@isi.no
Telefon: +47 411 43 020
Org. nr.: 987356731

Vår personvernerklæring