Jobb i iSi

Synes du det høres interessant ut med en relevant og høyteknologisk jobb midt i hjertet av vakre Romsdalen? iSi AS søker flere nye medarbeidere! Send din søknad til jobb@isi.no. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Ledige stillinger:

Hvem er vi?

Vi er en IT-bedrift på Åndalsnes som liker å bruke teknologi for å løse små og store problemer for kundene våre. Vi leverer geniale og effektiviserende løsninger både til lokale kunder her i Romsdalen og store nasjonale selskaper.

Vi driver med mye spennende i iSi, og det er i hovedsak to hovedprodukter vi konsentrerer oss om:

 • Vår nye storsatsning er iSi inSight, et produkt som bruker kunstig intelligens og maskinlæring for å digitalisere tilstandskontroll av rekkverk langs vegnettet.
 • Med produktet iBricks leverer vi forretningssystemer som gir effektivisering gjennom digitalisering av arbeidsprosesser.

idaatle


Vår visjon er å levere innovative dataløsninger som gir konkurransefortrinn og verdi for våre kunder.

Våre verdier er å være:

 • Innovativ
  Å ha mulighet til å tenke nytt og kreativt på jobb er ikke bare viktig for trivsel, men også for verdien på det vi leverer. Vi i iSi er gira på å holde oss oppdatert på ny teknologi og løse utfordringer i tett samarbeid med kundene våre for å bygge framtidens IT-løsninger.
 • Stolt
  Vi i iSi er stolte over verdiene vi skaper sammen, både for samfunnet generelt og kundene spesielt. Vi setter kvalitet høyt for løsningene vi leverer fra oss.
 • Inkluderende
  Et inkluderende arbeidsmiljø er nøkkelen til tilhørighet, tillit og trivsel på jobb. I iSi er vi en mangfoldig gjeng med flere ulike fagfelt, interesser og bakgrunner – vi både utfyller og lærer av hverandre. Visste du forresten at våre ansatte kommer fra fire forskjellige land? Norge, India, Ukraina og Island.

Mer om folkene og stedet

Vi er et lite, trivelig miljø som er nysgjerrige og gira på å holde oss oppdatert på ny teknologi.
Les mer om oss som jobber i iSi her!

Vi holder til på vakre Åndalsnes i Rauma - verdens beste kommune for naturglade mennesker. Kontoret vårt ligger nede ved fjorden, bare et steinkast unna de mektige fjellene i Romsdalen. Vi synes ikke det kan bli stort bedre!
Finn ut mer om livet i Rauma her.

isialle