skygge

SensorknappI samarbeid med Digital Allianse har iSi satt opp et demorom hos Utrøna. Her kan alle som ønsker komme på omvisning, og få testet ut flunkende ny sensorteknologi. Dette gjøres ved hjelp av flere sensorer som er koblet mot tre PC-er. Disse PC-ene henter inn data og styrer informasjonen til skjermene.

Det er Disruptive Technology og Meraki som har utviklet sensorene som blir brukt. Inne i demorommet får du praktiske oppgaver i en arbeidsflyt som blir styrt av sensorene.

Oppgavene innbefatter bruk av sensorer for temperatur, nærhet og telling av mobile enheter. For eksempel kan man ved hjelp av sensorene sjekke om vinduet er åpent eller lukket. Tanken er at dette er teknologi som man kan bruke for å regulere temperaturen i bygg. Det kan også brukes til overvåking av temperatur i rom som ikke kan komme over eller under en viss temperatur.

Inne i demorommet telles også antall mobile enheter (mobiltelefon, nettbrett ol) som er inne i rommet. Ved hjelp av en grafisk Demoromframstilling på en skjerm kan man se hvor i rommet disse enhetene befinner seg.

I tillegg bruker vi sensorene til å telle antall besøk i Innovasjonssenteret. Da kan vi for eksempel hente ut statistikk over siste døgns besøk.

Ta kontakt med iSi for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å integrere sensorteknologi i dine løsninger og i din bedrift. Og kontakt Utrøna for å bestille tid for å komme og få teste.

iSi AS

Strandgata 6, 6300 Åndalsnes
E-post:post@isi.no
Telefon: +47 411 43 020
Org. nr.: 987356731

Vår personvernerklæring