Ole og Torbjørn skriver bacheloroppgave sammen med iSi

Ole Thomas Norbye Theisen og Torbjørn Trømborg studerer automatiseringsteknikk ved NTNU i Ålesund, og skriver for tiden bacheloroppgave om rekkverksinspeksjon ved bruk av maskinlæring i samarbeid med iSi.

Publisert 04/05/2021

I januar i år begynte Ole Thomas Norbye Theisen og Torbjørn Trømborg å skrive bacheloroppgave om rekkverksinspeksjon ved bruk av maskinlæring i samarbeid med iSi. Begge studerer automatiseringsteknikk ved NTNU i Ålesund, og arbeidet de utfører sammen med iSi er derfor svært relevant for dem. Oppgaven går ut på å konstruere et styringssystem sammen med iSi for bilen som utfører selve inspeksjonen av rekkverk langs veien. Det er dette systemet sjåføren av bilen skal benytte seg av når det registreres bilder og data av rekkverkene for å detektere feil og mangler. I dag la studentene ut på langtur med en av iSis maskinlæringseksperter, Basir Sedighi, for å innhente data til arbeidet.

I tillegg til Ole og Torbjørn, har iSi for tiden også en masterstudent fra NTNU som deltar i prosjektet.

Ole og Torbjørn leverer bacheloroppgaven sin 20. mai, og alle vi i iSi ønsker dem lykke til!

Strandgata 6
6300 Åndalsnes
Meld deg på vårt nyhetsbrev!Vi publiserer jevnlig gode tips og triks for å hjelpe deg i it-jungelen.
© 2022 iSi AS
Personvernerklæring
Følg oss: