Vi søker utviklere til nyvinnende IT-løsning

iSi har lansert iSi inSight for digital tilstandskontroll av vegnettet og søker etter flere utviklere som vil bidra i relevante og høyteknologiske jobber midt i hjertet av vakre Romsdalen, alternativt Sunnmøre?

Publisert 29/09/2022

iSi AS er en IT-bedrift i vekst som jobber med digitalisering av arbeidsprosesser for å effektivisere folks hverdag og for å gi konkurransefortrinn til våre kunder. Vi arbeider for å være oppdatert på teknologi, er gode på utvikling av innovative løsninger i tett samarbeid med kundene.

Vi har nylig lansert en innovativ løsning for digital tilstandskontroll av rekkverk langs vegnettet, og har allerede store kunder med på laget, og vil også satse internasjonalt. Med moderne teknologier basert på kunstig intelligens og maskinlæring kartlegges tilstand og andre data raskt, effektivt og med høy kvalitet. Løsningen blitt utviklet som et innovasjonsprosjekt i samarbeid ledende aktører i bransjen og forskningsmiljøer.

Løsningen er nå lansert i Norge som iSi inSight, og vi trenger flere ambisiøse systemutviklere som vil bidra til videreutvikling av produktet samt jobbe med kundeleveranser. Hos oss blir du del av et miljø med stor interesse for teknologi, innovasjon og godt kundesamarbeid.

Hvem leter vi etter

Vi søker både backend- og fullstack utviklere. Har du lyst til å utvikle innovative løsninger for inspeksjoner av vegnettet? Vi har behov for å styrke teamet vårt og søker derfor etter dyktige utviklere på flere erfaringsnivåer.

Vi ønsker oss kollegaer som vil bidra inn i et til tider hektisk, men fleksibelt arbeidsmiljø, hvor en får rom til å forme arbeidshverdagen. Vi ser etter deg som er initiativrik, gjennomføringsdyktig og selvstendig og som trives med å jobbe i smidige team hvor man lærer av hverandre. Hos oss blir du del av et utviklingsteam, der vi bruker Jira som styringsverktøy, og jobber sprintbasert.

Vi arbeider med programmering i Python, Java og C++ og bruker teknologier som bl.a. Docker og remote containers i Visual Studio Code, AWS, OpenCV, TensorFlow, Keras, MongoDb, Angular, Electron og Git.

Noen av arbeidsoppgavene

 • Styringssystemer for datafangst
 • Videreutvikling av algoritmer
 • Tolkning og analyse av punktskyer
 • Kartløsninger og GNSS
 • Analyse av store datamengder
 • Front-end portal og rapportering


iSi søker medarbeidere som

 • Fortrinnsvis har minimum bachelornivå innen ingeniørfag
 • Er nysgjerrig, særlig innenfor utvikling og utnyttelse av datatekniske hjelpemidler
 • Har gode samarbeidsevner
 • Er strukturert og inkluderende
 • Er positiv og løsningsorientert når du møter komplekse utfordringer

Hos oss får du

 • Arbeide med moderne teknologiske plattformer og arbeidsteknikker
 • Et godt arbeidsmiljø og personlig oppfølging
 • Jobbe med faglig utfordrende og meningsfylte prosjekter i tverrfaglige team
 • Arbeide med innovative løsninger i samarbeid med kunder og forskningsmiljø
 • Dyktige og trivelige kollegaer
 • Konkurransedyktig lønn og fleksibel arbeidstid

Arbeidssted

Arbeidssted er på hovedkontor i sentrum av Åndalsnes eller på nytt kontor i NMK-bygget på Campus i Ålesund.

Kontakt

Fred Husøy, mobil 901 17 234 eller
Lene Bonesmo Solberg, mobil 454 71 790

Søknad sendes pr. e-post til jobb@isi.no innen 17. oktober 2022