iSi AS tildelt Næringsprisen i Rauma kommune for 2022

Det var god stemning og fullt hus på Norsk Tindesenter da iSi AS mottok Næringsprisen i Rauma kommune for 2022.

Publisert 18/01/2023

iSi AS, med daglig leder Fred Husøy i spissen, mottok Næringsprisen i Rauma kommune for 2022. Prisen deles ut i regi av Kraftfondet, og skal være en påskjønnelse til personer, bedrifter eller organisasjoner som har bidratt til å skape eller skaffe nye og varige arbeidsplasser til kommunen.

Juryen, som består av styret i Kraftfondet, grunngir blant annet tildelingen på følgende måte:

«Selskapet iSi AS ble etablert i 2004 og har i årene etter utviklet seg på en imponerende måte i en bransje som er internasjonal og krevende. Selskapet har i alle år, og i stadig større grad de siste årene, klart å tiltrekke seg IT-kompetanse på aller høyeste nivå, og på den måte også klart å tiltrekke seg svært kompetente personer som har beriket kommunen langt utover å jobbe i iSi AS.»

Juryen legger også vekt på at utviklingen av det innovative iSi inSight-produktet for digital rekkverkskontroll de siste årene er en viktig faktor for at iSi mottar prisen akkurat nå.

Prisutdelingen ble feiret med foredrag, kulturelle innslag og servering på Norsk Tindesenter torsdag 12. januar. Vår gode samarbeidspartner, Ottar Osen ved Institutt for IKT og realfag på NTNU Ålesund, var blant annet til stede for å fortelle mer om teknologien som ligger bak iSi inSight.

fred