Aktivitetskalender via Facebook

iSi har utviklet en en integrasjon mot Facebook slik at aktiviteter og arrangement som registreres på Facebook automatisk blir hentet inn i din egen aktivitetskalender. Se hva vi satte opp for Kaskjer i Rauma.

Kaskjer i Rauma er en aktivitetskalender for alle lag, organisasjoner og firma i Rauma. Det gir en felles kalender der arrangement er kategorisert på type og sted, og aktivitene fra denne kalenderen vises også på storskjermer på Rådhuset, kulturhuset og andre plasser i Rauma kommune.

På oppfordring fra arrangører som bruker Kaskjer i Rauma utvikler vi en integrasjon mot Facebook slik at aktiviteter som registreres på Facebook automatisk blir hentet inn i aktivitetskalenderen i Kaskjer.

Arrangører behøver bare å registrere sin Facebook id i sin Kaskjer profil og alle aktiviteter fram i tid blir da automatisk hentet inn og vist i Kaskjer. Arrangørene har også mulighet til å redigere og slette Kaskjer-oppføringene dersom de ønsker dette.

Via Facebook-integrasjonen kan arrangørene også bruke få påmelding til sine arrangementer.

Kontakt oss for å integrere dine Facebook-arrangementer med eksterne kalendere, infoskjermer eller andre systemer!

Funksjonalitet

  • Kalender som henter arr. fra Facebook
  • Alle arrangement vises på infoskjermer
  • Arrangører registrerer arr. på Facebook
  • Publikum kan melde seg på via Facebook
  • Arrangør kan redigere og slette

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer jevnlig gode tips og triks for å hjelpe deg i it-jungelen. Legg igjen din epostadresse for å melde deg på vårt nyhetsbrev.