Kartvisning og flåtestyring

iSi har har laget et system for GPS-registrering, kartvisning og flåtestyring som har fått internasjonal oppmerksomhet.

Funksjonalitet

  • ·GPS-registrering med nettbrett
  • ·GPS-korreksjon fra CPos-systemet
  • ·Data lagres lokalt og overføres via nett
  • ·Interaktiv kartvisning med detaljer
  • ·Verktøyflåtens bevegelser vises live på kartet
  • ·Visning av kvalitet på GPS-data
  • ·Skjema for sikker jobbanalyse
  • ·Ikoner for å kunne vise utplassering av skilt
  • ·Automatisk overføring av materialforbruk til faktura
  • ·Full integrasjon med faktura- og regnskap

Løsningen har kartvisning av arbeidsoppdrag som er integrert med flåtestyring av materiell. Alt vises i samme kart med automatisk oppdatering slik at du ser når kjøretøy og materiell flyttes på og beveger seg.

Systemet gir også full informasjon om arbeidsoppdrag og materiell. Arbeiderne kan gjøre en sikker jobbanalyse og kan illustrere på kartet at skiling om veiarbeide, og nedsettelse av fartsgrense, er utført. Kunden kan gå inn på en unik nettadresse for å se på utføringen av arbeidet. Her kan også arbeiderne laste opp bilder.

Løsningen for GPS-registrering av utført arbeid ute i felt fungerer slik at man måler GPS-koordinatene via et nettbrett med egen CPos antenne. Materialforbruk bli automatisk innrapportert.

Om man er i et område uten dekning vil all informasjon lagres lokalt. Når du har nettforbindelse igjen vil all materialbruk, timer, GPS-koordinater og opplysninger om arbeidet bli automatisk overført til bedriftens servere.

Basert på datainnsamling fra montører i felt kan bedriften enkelt holde oversikt over utført arbeid. Visninger kan sorteres etter b.la. ordrenummer og sted og har detaljert interaktivt kart med visning av registrert spor, med detaljer for hvert enkelt målepunkt og avstand mellom målepunkter.

Alle kartene er interaktive og gir deg mulighet til å redigere og slette GPS-data med for dårlig kvalitet. Materialforbruket blir automatisk overført til fakturasystemet. Arbeiderne kan også registrere behov for utstyr, klær og reperasjoner i systemet. Dette blir automatisk overført til lager og verksted ved hovedkontoret.

En grundig beskrivelse av denne unike løsningen kan sees i denne videoen:

Ta kontakt med oss om du ønsker en demo og for å diskutere din egen flåtestyrte løsning som vi kan utvikle for deg.

Strandgata 6
6300 Åndalsnes
Meld deg på vårt nyhetsbrev!Vi publiserer jevnlig gode tips og triks for å hjelpe deg i it-jungelen.
© 2021 iSi AS
Personvernerklæring
Følg oss: