Sensorer og temperaturstyring

I samarbeid med Digital Allianse har iSi satt opp et demorom hos Utrøna. Her kan du få omvisning, og få teste ny sensorteknologi. Dette gjøres ved hjelp av flere sensorer som er koblet mot tre PC-er som henter inn og visualiserer data.

Funksjonalitet

  • ·Integrerbare sensorer
  • ·Temperaturstyring
  • ·Telle antall personer i bygg
  • ·Telle antall mobile enheter i lokale
  • ·Visualisere data fra sensorer

Det er Disruptive Technology og Meraki som har utviklet sensorene som blir brukt. Inne i demorommet får du praktiske oppgaver i en arbeidsflyt som blir styrt av sensorene.

Oppgavene innbefatter bruk av sensorer for temperatur, nærhet og telling av mobile enheter.

For eksempel kan man ved hjelp av sensorene sjekke om vinduet er åpent eller lukket. Tanken er at dette er teknologi man kan bruke for å regulere temperaturen i bygg. Det kan også brukes til overvåking av temperatur i rom som ikke må overstige eller kommer under en viss temperatur.

Inne i demorommet telles også antall mobile enheter (mobiltelefon, nettbrett ol) som er inne i rommet. Ved hjelp av en grafisk framstilling på en skjerm kan man se hvor i rommet disse enhetene befinner seg.

I tillegg bruker vi sensorene til å telle antall besøk i Innovasjonssenteret. Da kan vi for eksempel hente ut statistikk over siste døgns besøk.

Ta kontakt med iSi for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å integrere sensorteknologi i dine løsninger og i din bedrift. Og kontakt Utrøna for å bestille tid for å komme og få teste.

Besøk Utrønas hjemmesider her!

Strandgata 6
6300 Åndalsnes
Meld deg på vårt nyhetsbrev!Vi publiserer jevnlig gode tips og triks for å hjelpe deg i it-jungelen.
© 2021 iSi AS
Personvernerklæring
Følg oss: