skygge

HCL er selskapet som eier produktet HCL Notes og Domino. Dette er en plattform som mange av iSis kunder kjenner godt til, og den kan brukes til e-post, kalender, kundesystem, logger, arkivering, salg og ikke minst det å gjøre norske veier tryggere!

Arvid Gjerde AS er et selskap som holder til i Innfjorden i Rauma. De har drevet med trafikksikring i over 40 år, og har spesialisert seg innen montering av veg- og brurekkverk.

Det er her iSi har kommet inn i bildet. Vi har utviklet en løsning som ikke bare gjør at Arvid Gjerde kan måle GPS-koordinatene for hver eneste pilar i rekkverkene. Systemet har også timeføring, innsending av data til Statens Vegvesen, integrasjon med fakturerings- og lønnssystemet til Arvid Gjerde, oppgaveregistrering, trafikksikring, kvalitetssikring, HMS og prosjektoversikt for kundene til Arvid Gjerde.

Løsningen har vakt stor oppsikt når Hogne fra iSi har vært på konferanser ute i verden for å presentere den. Flere organisasjoner i Europa og Amerika har tatt kontakt i ettertid. 

HCL Digital har et månedlig nyhetsbrev som går ut til millioner av abonnenter verden over. I nyhetsbrevet for mars er vår løsning nevnt, og adm.dir i Arvid Gjerde, Marcus Ramberg blir sitert slik:

“We attribute our company’s success to its loyal and competent employees,
its highly equipped, top-grade machinery and its fully integrated, powerful
and comprehensive platform based on Domino, which easily integrates
with essential applications and allows for real-time checks and analysis of
every project step. We like to say we are making roadways and bridges
safer in Norway – and saving lives along the way!”
– Marcus Brevik, CEO, Arvid Gjerde

Her er et opptak av at Hogne gjør en presentasjon av løsningen vi har laget for Arvid Gjerde:

 

Ta kontakt med Hogne for flere detaljer, eller dersom du ønsker innovative løsninger som dette!

iSi AS

Strandgata 6, 6300 Åndalsnes
E-post:post@isi.no
Telefon: +47 411 43 020
Org. nr.: 987356731

Vår personvernerklæring