Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke opplysninger isi.no samler inn om brukere av tjenesten og besøkende på nettsiden. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra våre nettsider (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Daglig leder i iSi AS, Fred Husøy, er behandlingsansvarlig for isi.no sin håndtering av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med påmelding på arrangement. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med påmeldinger på arrangement, lagres på servere som driftes av iSi AS.

isi.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på isi.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics med innstillinger som maskerer din IP-adresse, slik at IP-adressen blir anonymisert før informasjonen lagres og bearbeides av Google.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Følgende informasjonskapsler brukes på kaskjer.rauma.no:

  • Vår server plasserer en informasjonskapsel (SessionID) på din datamaskin. Denne brukes i forbindelse med innsending av skjemaer, og slettes automatisk når du avslutter nettleseren.
  • Google Analytics plasserer flere informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med __utm). Disse brukes får å kunne samle inn statistikk og har en varighet på inntil 2 år. Du kan lese mer på Google sine personvernregler, men annonseringsfunksjonene blir ikke brukt.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Hos oss blir disse opplysningene anonymisert og kan ikke brukes til å identifisere den enkelte bruker.

PÅMELDING TIL ARRANGEMENT

Ved påmelding til arrangement må brukere akseptere at navn, e-post og mobiltelefonnummer blir registrert. Disse dataene vil bli brukt til å bekrefte påmelding og sende ut informasjon om det arrangementet du er påmeldt. Disse dataene vil ikke blir brukt til annet formål, og vil ikke bli tilgjengelig for andre enn arrangør og systemadministrator.

RETTIGHETER

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. I tilfeller hvor behandling av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykke tilbake.

Brukere kan sende eventuelle personvern@ibricks.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer jevnlig gode tips og triks for å hjelpe deg i it-jungelen. Legg igjen din epostadresse for å melde deg på vårt nyhetsbrev.