Møt våre nye kolleger Waleed, Anton og Ida

iSi vokser stadig, og vi har nettopp fått tre nye kolleger med på laget!

Publisert 07/06/2021

iSi er for tiden travelt opptatt med å videreutvikle vårt nyeste produkt, iSi inSight, som er vår digitale rekkverkskontroll langs veien. I den forbindelse har vi vokst og fått tre nye ansatte – Waleed, Anton og Ida.

Waleed kommer opprinnelig fra Egypt, og har vokst opp i Kuwait. Nå har han forvillet seg til Åndalsnes fordi han er glad i teknologi, natur, dykking og å kjøre motorsykkel. I iSi vil han jobbe som systemutvikler på maskinlæring og kunstig intelligens. Han er blant annet vår ekspert på sanntidssystemer og 3D-oppfatning.

Anton er islendingen som flyttet til Isfjorden for over ti år siden, og han er altmuligmannen vår i iSi. Enten det er en PC som ikke virker eller en kodenøtt som må knekkes, så tar Anton utfordringen. Det er rett og slett nesten ingenting han ikke kan fikse med et skrujern i hånda og en kode foran seg.

Ida er en trivelig trønder som solgte leiligheten sin i Bergen og flyttet oppover til Åndalsnes for å prioritere naturopplevelser, bratte fjell og sin forkjærlighet for digitalisering og prosessforbedring. Hun jobber som prosjektleder, og taper foreløpig mot både Waleed og Anton i bordtennis - men hun kommer sterkere tilbake.

Vi ønsker dem hjertelig velkommen med på iSi-laget!

Strandgata 6
6300 Åndalsnes
Meld deg på vårt nyhetsbrev!Vi publiserer jevnlig gode tips og triks for å hjelpe deg i it-jungelen.
© 2022 iSi AS
Personvernerklæring
Følg oss: