Vi ønsker Atle og Lene velkommen til iSi!

Det står ikke stille hos iSi om dagen, og nå har vi fått to nye kolleger med på teamet.

Publisert 03/05/2022

iSi jobber for tiden både med lansering og videreutvikling av vår digitale rekkverkskontroll, iSi inSight, og utrulling av ny versjon av iBricks, vår modulbaserte IT-løsning for bedrifter. I den forbindelse har vi fått to nye kolleger - Atle og Lene.

Atle kommer fra Kristiansund, og er lektor i realfag. Han jobbet tidligere som lærer på Hellan ungdomsskole der han underviste i programmering og matematikk. Heldigvis fikk vi hanket ham inn til iSi, der han hovedsakelig arbeider med iBricks-løsningen. Ellers er nok Atle Nordmøres eneste Molde FK-fan. Etter at drømmen om å bli fotballproff ble lagt på hylla, ble han mer og mer glad i friluftsliv. Han flyttet derfor til Innfjorden med samboeren Marie, og står på ski og løper i fjellet.

Lene er utdannet siviløkonom, og kom flyttende fra Oslo til Isfjorden med samboeren Jon Kristian og en sønn på ett år - dette for å puste inn friskere luft og se en klarere stjernehimmel. Hun jobber som prosjektleder for iSi inSight, og drar opp kvinneandelen i rekkverksbransjen. På fritiden er hun engasjert i natur- og miljøspørsmål, og var blant annet med på å starte Klimabrølet. Denne foreningen jobber med folkelig engasjement for å gi politiskere mot til å treffe tøffe og nødvendige tiltak for å begrense global oppvarming til 1,5 grader og sikre mer natur.

Vi ønsker begge to hjertelig velkommen med på iSi-laget!