Hils på vår nye utvikler, Adrian!

iSi styrker satsingen på inSight og har nå fått 24 år gamle Adrian Henrik de Sena Sletten med på laget for å videreutvikle våre maskinlæringsmodeller. Adrian er født og oppvokst i Brasil, men har norske røtter og familien flyttet til Molde i 2010.

Publisert 16/01/2024

Fra skolebenken til iSi

Adrian kommer rett fra skolebenken hvor han har med seg en Mastergrad i anvendt fysikk og matematikk med spesialisering innen maskinlæring og statistikk fra Norges Arktiske Universitet.

Selv om dette er Adrians første jobb, har han allerede fått verdifull erfaring gjennom sommerjobber hos UiT, CreateView, og Maritech. Adrian liker å holde seg oppdatert på det nyeste innen maskinlæring og kunstig intelligens. På fritiden liker han å lage enkle spill og simuleringer med Python.

Adrian ser frem til å jobbe i et lokalt teknologiselskap som bruker den nyeste teknologien for å løse morgendagens utfordringer. Han gleder seg også til å utnytte den vakre naturen og friluftsmulighetene som Romsdalen tilbyr.

Velkommen til iSi, Adrian!