Ole Alexander Eidsvold blir ny Salgs- og markedssjef hos iSi

Vi er glade for å presentere Ole Alexander Eidsvold som vår nye Salgs- og markedssjef. Han har tilknytting og bakgrunn fra Åndalsnes hvor han vokst opp. Etter over ti år utenfor Romsdalen er han nå klar til å flytte hjem igjen for å bidra til å utvikle det lokale næringslivet.

Publisert 14/01/2024

Erfaring og kompetanse

Ole har hatt en sentral rolle hos Cheffelo, et ledende foodtech selskap bestående av kjente merkevarer som Adams Matkasse, Godtlevert, Linas Matkasse og RetNemt. Der har han blant annet bygget opp to avdelinger og hatt prosjektlederansvar for flere disruptiveprosjekter. De siste årene har Ole vært leder for en nordisk avdeling med ansvar for alt av digital produktutvikling for alle merkevarene i Cheffelo.

Vi gleder oss over å ha fått med oss Ole på laget. Hans kompetanse innenfor teknologi, produktutvikling og kommersialisering vil være viktig for å synligjøre og videreutvikle produktene til iSi fremover.

Velkommen, Ole!