Sensorer og temperaturstyring

I samarbeid med Digital Allianse har iSi satt opp et demorom hos Utrøna. Her kan du få omvisning, og få teste ny sensorteknologi. Dette gjøres ved hjelp av flere sensorer som er koblet mot tre PC-er som henter inn og visualiserer data.

Kartvisning og flåtestyring

iSi har har laget et system for GPS-registrering, kartvisning og flåtestyring som har fått internasjonal oppmerksomhet.

Møteromsreservasjon for Utrona.com

iSi har levert innovasjonssenteret Utrønas nettsider. Dette innbefatter både publiseringsløsningen for nettsidene, men ikke minst også bestillingsystemet for konferanse- og møterom ved senteret.

Timeføring på nett og mobil

La de ansatte føre timer når og hvor de vil, uten å være avhengig av PC, stemplingsur, kronglete pålogging, regneark eller papirskjema. iSi leverer komplett timeføringssystem slik at du kan føre timer på oppdrag, prosjekt og internt arbeide, både online og offline.

Komplett system for kursadministrasjon

isi har utivklet et komplett administrasjonssystem for kursarrangører. Dette styrer hele prosessen fra planlegging av kurs, bemanning, elektronisk påmelding, utsendelse av informasjon til deltakere, rapportering, fakturering og evaluering.

Innovasjonsfestivalen

Vi leverte nettside med påmelding og nettbutikk for kjøp av festivalpass. Nettbutikken er integrert på siden slik at brukere slipper å bli omdirigert til en egen nettside for kjøp. Kunde setter selv opp program og priser.

Aktivitetskalender via Facebook

iSi har utviklet en en integrasjon mot Facebook slik at aktiviteter og arrangement som registreres på Facebook automatisk blir hentet inn i din egen aktivitetskalender. Se hva vi satte opp for Kaskjer i Rauma.

Turplanlegger - romsdal.com

Romsdal.com er blant de mest besøkte sidene i Rauma.Dette er en portal for deg som vil gå tur i skogen og fjellene i Rauma, og inneholder en interaktive kart og turplanlegger.

Tindebloggen

Mange organisasjoner og bedrifter bruker blogging som et nyttig verktøy for å informere, publisere, promotere og ha kontakt med kunder og publikum. iSi hjelper deg med komplette publiseringsplattformer, som Tindebloggen.

Drift av webkamera

iSi kan også levere tjeneste for drift av web-kamera, som også gir deg flere muligheter enn bare bildevisning.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer jevnlig gode tips og triks for å hjelpe deg i it-jungelen. Legg igjen din epostadresse for å melde deg på vårt nyhetsbrev.