Om oss

iSi er en IT-bedrift i vekst som jobber med digitalisering av arbeidsprosesser for å effektivisere og automatisere prosesser for bedrifter. Vi har fokus på digitalisering, integrasjon og løsninger som ivaretar krav til kvalitet og HMS. Vi er gira på å holde oss oppdatert på ny teknologi, og å løse utfordringer i tett samarbeid med kundene våre for å bygge fremtidens IT-løsninger.

Våre ansatte

Fred Husøy
Daglig leder

Fred er sjefen på huset. Han passer på at vi gjør som han sier. I tillegg er han prosjektleder og kundekontakt og er opphavsmann bak de fleste av systemene våre, og er fortsatt aktiv i utviklingen av våre systemer. Han har tidligere erfaring fra utvikling og implementering av effektive datasystemer i en rekke bedrifter.

Nils Tarjei Hjelme
Tech lead

Nils er sunnmøringen som kom over Trollstigen for å være programmerer hos iSi. Han er ekspert på alt som har med Java å gjøre, og jobber mye med web-servere og web-baserte løsninger. Når han ikke sitter med nesa dypt ned i programmeringsverden, liker Nils å sykle, rafte og stå på ski.

Lars Ole Alstad
Senior systemutvikler

Lars Ole bor i Tennfjord utenfor Ålesund og begynte hos iSi som utvikler etter noen spennende telefonsamtaler med Basir. Tidligere har han jobbet med produktutvikling innenfor den maritime næringen på Sunnmøre og ser frem til å ta bruk ny teknologi for å effektivisere praktiske problemstillinger. Lars Ole er nybakt fritidsfisker og vi ser frem til han tar med noe av fangsten til høstens lunsjer.

Atle Vågen Svendsgaard
Systemutvikler

Atle kommer fra Kristiansund, og er nok Nordmøres eneste Molde FK-fan. Etter at drømmen om å bli fotballproff ble lagt på hylla, ble han mer og mer glad i friluftsliv. Han flyttet derfor til Innfjorden med samboeren Marie, og står på ski, klatrer og løper i fjellet. I iSi bryner Atle seg som systemutvikler. Vi hører også rykter om at han er Italia-frelst, så vi gleder oss til han skal lage pizza til oss.

Børge Torvik
Teknologisjef

Børge kommer opprinnelig fra Skåla og etter 20 år på Lillestrøm lenget han hjem til Romsdal. I 2021 kjøpte han og kona småbruket hvor kona vokste opp ved Åndalsnes. Børge har en master innen elektronikk fra NTNU og en doktorgrad fra University College London innen radarteknologi. De siste årene har han blant annet jobbet som forsker og forskningsleder ved Forsvarets forskningsinstitutt (FFI). Han ser frem til å løpe rundt i nydelig omgivelser i Romsdalen sammen med fuglehunden sin som han også har med seg på jakt.

Ole Alexander Eidsvold
Salgs- og markedssjef

Ole har tilknyttning og bakgrunn fra Åndalsnes hvor han vokste opp. De siste årene har han hatt en sentral rolle hos Cheffelo som er ett ledende "foodtech" selskap bestående av kjente merkevarer som Adams Mataksse, Godtlevert, Linas Matkasse og RetNemt. Der har han blant bygget opp to avdelinger og hatt prosjektlederansvar for flere disruptiveprosjekter. På fritiden er Ole "sofasupporter" og følger lidenskapelig med på favorittlaget Liverpool.

Adrian Sletten
Utvikler

Adrian kommer rett fra skolebenken hvor han har med seg en Mastergrad i anvendt fysikk og matematikk med spesialisering innen maskinlæring og statistikk fra Norges Arktiske Universitet. På fritiden liker han å lage enkle spill og simuleringer med Python. Adrian gleder seg til å utnytte den vakre naturen og friluftsmulighetene som Romsdalen tilbyr.

Sreedevi Ramamoorthy
Systemutvikler

Sreedevi bor på Nordmøre, ute i havgapet på Averøy. Hun jobber med programmering, og står for frontend-utvikling på flere av løsningene til våre kunder. Heldigvis er ikke Sreedevi fremmed for å ta turen til Åndalsnes, så vi ser henne her støtt og stadig.

Satish Raman
Fullstack-utvikler

Satish kommer fra India, men har jobbet en stund i Oslo som IT-ingeniør. Nå fikk han lyst til å flytte til Åndalsnes for å bidra i det lokale næringslivet her, og det forstår vi selvsagt godt! Han har blant annet kompetanse innen utvikling av webapplikasjoner ved bruk av Java og UI-rammeverk. Når han ikke sitter med nesen dypt ned i finansaviser på fritiden, følger han nøye med på både fotball- og cricket-ligaer.

Kenneth Sylte
Driftstekniker

Kenneth er vårt nye lokale teammedlem – en teknologientusiast som er født og oppvokst på Åndalsnes. Han har tidligere erfaring fra offshore-industrien, og i iSi jobber han blant annet med håndtering av store datamengder og andre oppgaver knyttet til datafangst for iSi inSight.

Kenneth er en nysgjerrig type, og når han ikke jobber driver han med diverse teknologiske småprosjekter på si. Han liker også å reise og bruke tid med de to barna sine. Hvis du er på Åndalsnes for å gå via ferrata, må du ikke bli overrasket hvis du ser ham oppe i fjellveggen – det er tross alt bakhagen hans!

Christian Fredrik Sætre
Senior dataforsker

Christian Fredrik kommer fra Innfjorden i Rauma kommune, selv om det er vanskelig å høre på dialekten hans. Han er førsteamanuensis ved NTNU og har en doktorgrad i teknisk kybernetikk. Han vil foreløpig jobbe deltid fra iSi sitt trondheimskontor.

Yevhen Fomin
Frontend-utvikler

Yevhen er vår mann i Kherson, Ukraina. Han er lidenskapelig opptatt av JavaScript og TypeScript, og er generelt nysgjerrig på å lære seg ny teknologi. På fritiden mikser han musikk, jobber som DJ og drar på roadtrips med venner og familie. Livsmottoet hans er «Keep calm and grow your skills». Vi ser frem til å få besøk av Yevhen på Åndalsnes rett som det er når pandemien har roet seg.