Fred Husøy
Daglig leder

Fred er sjefen på huset. Han passer på at vi gjør som han sier. I tillegg er han prosjektleder og kundekontakt og er opphavsmann bak de fleste av systemene våre, og er fortsatt aktiv i utviklingen av våre systemer. Han har tidligere erfaring fra utvikling og implementering av effektive datasystemer i en rekke bedrifter.

Hogne Bø Pettersen
IT-konsulent

Hogne er potet og har oppgaver som omfatter kundekontakt, salg, prosjektledelse, promotering, kursing og programmering. Han er ellers nordlending, bosatt i Molde og digger Star Wars (noe jakken hans på bildet kanskje røper).

Thomas Brekken
Systemutvikler

Thomas er romsdaling tvers gjennom og bor i vakre Isfjorden, hvor han er aktiv i ishockey- og fotballmiljøet. Hos iSi er han ansvarlig for utvikling på våre kunders flåtestyrings-, kart-, timeførings- og administrasjonssystemer og mye mer.

Nils Tarjei Hjelme
Systemansvarlig

Nils er sunnmøringen som kom over Trollstigen for å være programmerer hos iSi. Han er ekspert på alt som har med Java å gjøre, og jobber mye med web-servere og web-baserte løsninger.

Sreedevi Ramamoorthy
Systemutvikler

Sreedevi bor på Nordmøre, ute i havgapet på Averøy, og jobber med programmering. Hun er vår nyeste medarbeider og jobber med front-end utvikling på flere av løsningene til våre kunder.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer jevnlig gode tips og triks for å hjelpe deg i it-jungelen. Legg igjen din epostadresse for å melde deg på vårt nyhetsbrev.