Om oss

iSi spesialiserer seg på IT-løsninger for elektronisk samhandling og dokumentasjon. Vi har fokus på digitalisering, integrasjon og løsninger som ivaretar krav til kvalitet og HMS. iSi er sertifisert businesspartner hos både Microsoft og HCL, og kan også tilby assistanse ved innføring og forbedring av ulike digitale løsninger.

Våre ansatte

Fred Husøy
Daglig leder

Fred er sjefen på huset. Han passer på at vi gjør som han sier. I tillegg er han prosjektleder og kundekontakt og er opphavsmann bak de fleste av systemene våre, og er fortsatt aktiv i utviklingen av våre systemer. Han har tidligere erfaring fra utvikling og implementering av effektive datasystemer i en rekke bedrifter.

Nils Tarjei Hjelme
Systemansvarlig

Nils er sunnmøringen som kom over Trollstigen for å være programmerer hos iSi. Han er ekspert på alt som har med Java å gjøre, og jobber mye med web-servere og web-baserte løsninger.

Basir Sedighi
Systemutvikler maskinlæring

Basir Sedighi jobber med maskinlæring og kunstig intelligens. Han skrev masteroppgave for iSi i et samarbeid med NTNU Ålesund, mens han utviklet systemer hos oss. I etterkant av dette hadde vi ikke noe annet valg enn å ansette ham. Basir tok derfor turen fra Trondheim til Åndalsnes, og vurderer nå å bli friluftsmenneske.

Sreedevi Ramamoorthy
Systemutvikler

Sreedevi bor på Nordmøre, ute i havgapet på Averøy. Hun jobber med programmering, og står for frontend-utvikling på flere av løsningene til våre kunder. Heldigvis er ikke Sreedevi fremmed for å ta turen til Åndalsnes, så vi ser henne her støtt og stadig.

Ida Kjørholt
Prosjektleder

Ida er en trivelig trønder som solgte leiligheten sin i Bergen og flyttet til Åndalsnes for å komme nærmere bratte fjell og samtidig få utløp for sin digitaliseringsinteresse i iSi. Hun jobber som prosjektleder, og gjør det foreløpig ikke så sterkt i bordtennisturneringen internt på kontoret – det lar vente på seg!

Anton Kristensen
Systemutvikler

Anton er vår altmuligmann. Det er ingenting han ikke kan fikse når det kommer til elektronikk og koding. Han kommer egentlig fra Island, men har bodd i Isfjorden i over ti år. På fritiden trener han et fotballag der.

Waleed Elzoghby
Systemutvikler maskinlæring

Waleed er systemutvikler på maskinlæring og kunstig intelligens. Han er vår ekspert på sanntidssystemer og 3D-oppfatning. Han kommer opprinnelig fra Egypt, har vokst opp i Kuwait, og nå har han altså forvillet seg til Åndalsnes på grunn av en higen etter nye utfordringer og en forkjærlighet for naturen. Waleed liker også å dykke og å kjøre motorsykkel på fritiden.

Strandgata 6
6300 Åndalsnes
Meld deg på vårt nyhetsbrev!Vi publiserer jevnlig gode tips og triks for å hjelpe deg i it-jungelen.
© 2021 iSi AS
Personvernerklæring
Følg oss: