Om oss

iSi er en IT-bedrift i vekst som jobber med digitalisering av arbeidsprosesser for å effektivisere og automatisere prosesser for bedrifter. Vi har fokus på digitalisering, integrasjon og løsninger som ivaretar krav til kvalitet og HMS. Vi er gira på å holde oss oppdatert på ny teknologi, og å løse utfordringer i tett samarbeid med kundene våre for å bygge fremtidens IT-løsninger.

Våre ansatte

Fred Husøy
Daglig leder

Fred er sjefen på huset. Han passer på at vi gjør som han sier. I tillegg er han prosjektleder og kundekontakt og er opphavsmann bak de fleste av systemene våre, og er fortsatt aktiv i utviklingen av våre systemer. Han har tidligere erfaring fra utvikling og implementering av effektive datasystemer i en rekke bedrifter.

Nils Tarjei Hjelme
Tech lead

Nils er sunnmøringen som kom over Trollstigen for å være programmerer hos iSi. Han er ekspert på alt som har med Java å gjøre, og jobber mye med web-servere og web-baserte løsninger. Når han ikke sitter med nesa dypt ned i programmeringsverden, liker Nils å sykle, rafte og stå på ski.

Lene Bonesmo Solberg
Prosjektleder

Lene kom flyttende fra Oslo til Isfjorden for å puste inn friskere luft og for å se en klarere stjernehimmel. Hun jobber som prosjektleder for iSi inSight, og drar opp kvinneandelen i rekkverksbransjen. På fritiden er hun en klimabrøler og har en liten gutt som hun er veldig glad i.

Lars Ole Alstad
Senior systemutvikler

Lars Ole bor i Tennfjord utenfor Ålesund og begynte hos iSi som utvikler etter noen spennende telefonsamtaler med Basir. Tidligere har han jobbet med produktutvikling innenfor den maritime næringen på Sunnmøre og ser frem til å ta bruk ny teknologi for å effektivisere praktiske problemstillinger. Lars Ole er nybakt fritidsfisker og vi ser frem til han tar med noe av fangsten til høstens lunsjer.

Basir Sedighi
Systemutvikler maskinlæring

Basir Sedighi jobber med maskinlæring og kunstig intelligens. Han skrev masteroppgave for iSi i et samarbeid med NTNU Ålesund, mens han utviklet systemer hos oss. I etterkant av dette hadde vi ikke noe annet valg enn å ansette ham. Basir tok derfor turen fra Trondheim til Åndalsnes, og vurderer nå å bli friluftsmenneske.

Atle Vågen Svendsgaard
Systemutvikler

Atle kommer fra Kristiansund, og er nok Nordmøres eneste Molde FK-fan. Etter at drømmen om å bli fotballproff ble lagt på hylla, ble han mer og mer glad i friluftsliv. Han flyttet derfor til Innfjorden med samboeren Marie, og står på ski, klatrer og løper i fjellet. I iSi bryner Atle seg som systemutvikler. Vi hører også rykter om at han er Italia-frelst, så vi gleder oss til han skal lage pizza til oss.

Ida Kjørholt
Salgs- og markedsansvarlig

Ida er en trivelig trønder som solgte leiligheten sin i Bergen og flyttet til Åndalsnes for å komme nærmere bratte fjell og samtidig få utløp for sin digitaliseringsinteresse i iSi. Hun jobber med salg, marked og forretningsutvikling, og gjør det foreløpig ikke så sterkt i bordtennisturneringen internt på kontoret – det lar vente på seg!

Anton Kristensen
Systemutvikler

Anton er vår altmuligmann. Det er ingenting han ikke kan fikse når det kommer til elektronikk og koding. Han kommer egentlig fra Island, men har bodd i Isfjorden i over ti år. På fritiden trener han et fotballag der.

Sreedevi Ramamoorthy
Systemutvikler

Sreedevi bor på Nordmøre, ute i havgapet på Averøy. Hun jobber med programmering, og står for frontend-utvikling på flere av løsningene til våre kunder. Heldigvis er ikke Sreedevi fremmed for å ta turen til Åndalsnes, så vi ser henne her støtt og stadig.

Satish Raman
Fullstack-utvikler

Satish kommer fra India, men har jobbet en stund i Oslo som IT-ingeniør. Nå fikk han lyst til å flytte til Åndalsnes for å bidra i det lokale næringslivet her, og det forstår vi selvsagt godt! Han har blant annet kompetanse innen utvikling av webapplikasjoner ved bruk av Java og UI-rammeverk. Når han ikke sitter med nesen dypt ned i finansaviser på fritiden, følger han nøye med på både fotball- og cricket-ligaer.

Kenneth Sylte
Driftstekniker

Kenneth er vårt nye lokale teammedlem – en teknologientusiast som er født og oppvokst på Åndalsnes. Han har tidligere erfaring fra offshore-industrien, og i iSi jobber han blant annet med håndtering av store datamengder og andre oppgaver knyttet til datafangst for iSi inSight.

Kenneth er en nysgjerrig type, og når han ikke jobber driver han med diverse teknologiske småprosjekter på si. Han liker også å reise og bruke tid med de to barna sine. Hvis du er på Åndalsnes for å gå via ferrata, må du ikke bli overrasket hvis du ser ham oppe i fjellveggen – det er tross alt bakhagen hans!

Lorenzo Fusini
Senior dataforsker

Lorenzo er en artig kar som opprinnelig kommer fra Italia. Nå bor han i Trondheim med kone og to små barn. Han har doktorgrad i teknisk kybernetikk fra NTNU og lang fartstid som dataforsker i både Accenture og Idletechs.

Christian Fredrik Sætre
Senior dataforsker

Christian Fredrik kommer fra Innfjorden i Rauma kommune, selv om det er vanskelig å høre på dialekten hans. Han er førsteamanuensis ved NTNU og har en doktorgrad i teknisk kybernetikk. Han vil foreløpig jobbe deltid fra iSi sitt trondheimskontor.

Yevhen Fomin
Frontend-utvikler

Yevhen er vår mann i Kherson, Ukraina. Han er lidenskapelig opptatt av JavaScript og TypeScript, og er generelt nysgjerrig på å lære seg ny teknologi. På fritiden mikser han musikk, jobber som DJ og drar på roadtrips med venner og familie. Livsmottoet hans er «Keep calm and grow your skills». Vi ser frem til å få besøk av Yevhen på Åndalsnes rett som det er når pandemien har roet seg.