Velkommen til iSi, Lars Ole!

Møt vår nye kollega, Lars Ole! Han bor i Tennfjord utenfor Ålesund og begynte hos iSi som utvikler etter noen spennende telefonsamtaler med Basir.

Publisert 21/09/2022

Møt vår nye kollega, Lars Ole! Han bor i Tennfjord utenfor Ålesund og begynte hos iSi som utvikler etter noen spennende telefonsamtaler med Basir. Tidligere har han jobbet med produktutvikling innenfor den maritime næringen på Sunnmøre og ser frem til å ta bruk ny teknologi for å effektivisere praktiske problemstillinger. Lars Ole er nybakt fritidsfisker og vi ser frem til han tar med noe av fangsten til høstens lunsjer.

Velkommen, Lars Ole!

Strandgata 6
6300 Åndalsnes
Meld deg på vårt nyhetsbrev!Vi publiserer jevnlig gode tips og triks for å hjelpe deg i it-jungelen.
© 2022 iSi AS
Personvernerklæring
Følg oss: