iSi styrker ledergruppen med ny teknologisjef

Vi er stolte av å presentere Børge Torvik som vår nye teknologisjef (CTO). Børge er oppvokst på Skåla og etter 20 år i Lillestrøm lengtet familien hjem til Romsdal. For tre år siden kjøpte han og kona småbruket hvor kona vokste opp ved Åndalsnes, og nå kan de endelig oppfylle drømmen om å bli romsdalinger igjen.

Publisert 03/04/2024

Erfaring og kompetanse

Børge har en master innen elektronikk fra NTNU og en doktorgrad fra University College London innen radarteknologi. De siste årene har han blant annet jobbet som forsker og forskningsleder ved Forsvarets forskningsinstitutt (FFI).

Vi gleder oss over å ha fått med Børge på laget. Hans erfaring med teknologi og ledelse kommer til å bli sentralt for å videreutvikle produktene til iSi fremover.

Velkommen, Børge!