iSi er nå på LinkedIn også

iSi har nå også opprettet egen side på LinkedIn hvor vi presenterer nyheter og interessant innhold. Kom og følg oss!

Publisert 28/05/2020

LinkedIn er en web-basert tjeneste hvor du kan bygge opp en interaktiv CV og bruker den til å lage deg et nettverk av kontakter. Dette kan du bruke for å lete etter jobb og oppdrag, samt promotere dine løsninger, kompetanse og ekspertise.

LinkedIn kan brukes av alle, uansett om du er direktør, konsulent, kantinemedarbeider, programmerer, student under utdanning osv. Kort sagt: Alle som ønsker å skaffe seg et profesjonelt kontaktnettverk.

Det er 65 millioner brukere på LinkedIn, men til forskjell fra Facebook er ikke dette plassen for personlig deling. Her er det snakk om ditt profesjonelle liv. Tjenesten tilbyr blogging, grupper og sider.

iSi har opprettet sin egen LinkedIn-side. Ville vært veldig fint om du begynte å følge oss!